Despre noi

Studio de design interior si proiectare

Studio Design

STUDIO DESIGN este un studio de creatie care ofera servicii de design interior si proiectare mobilier inca din anul 2003, cu un portofoliu de clienti deveniti si prieteni intre timp.

Lucrarile noastre sunt rezultatul fuziunii amprentei clientilor, ergonomiei , utilului , simtului estetic si al stilurilor adaptate personalitatii proiectelor.

In decursul anilor am acumulat experienta pusa la dispozitia oamenilor, iar odata ce ne-au trecut pragul si au lucrat cu noi, au revenit si pentru alte proiecte.

Pasiunea noastra este designul , pe care incercam sa il insuflam si beneficiarilor nostri, adaptat pe bugetul si necesitatile fiecaruia.
Daniel TUDOR
- Designer
Mobilier
Iluminat
Design
Proiectare

Activitatea noastra profesionala este dezvoltata pentru orice spatiu: residential, comercial dar si spatii birouri. Pe langa proiectul propus amenajarii interioare, asiguram si asistenta beneficiarului pe durata desfasurarii proiectului, deplasari in tara, recomandari de colaboratori si magazine ce asigura succesul proiectului.

Ne place să ascultăm și să înțelegem clientul și să îl “transpunem” în spațiul amenajat. Scopul nostru este aducem culoare in visele fiecaruia si sa ajutam sa descopere placerea de a trai intr-un spatiu atat estetic cat si functional. Ne dorim ca fiecare desen sau model să fie perfect adaptat pentru clientul nostru și, de asemenea, să reflecte personalitatea lor.

De ce sa ne alegi?

Idei si
Beneficii

  1. Idei de amenajari moderne
  2. Placari interioare cu piatra
  3. Mobilier la comanda
  4. Iluminat interior modern
Instagram Feed

@gravityinterior