Servicii

Studioul se ocupa de design interior, urmarind toate etapele de proiectare, de la initial pana la executiv.
Designul se concentrează pe inovație, dar intr-o maniera glamour.

Dezvoltarea tuturor proiectelor noastre are loc prin etape fundamentale:
– Vizionarea spatiului in discutie sau a unor planse de arhitectura
– Analiza clientului si nevoilor acestuia : discutie detaliata cu clientul pe baza dorintelor si stilului ; detalierea tuturor spatiilor din proiect, a destinatiei fiecaruia, gamele de culori potentiale, bugetarea materialelor.
– Semnarea acordului si a contractului de colaborare
– Interpretarea solicitarilor
– Studiul spatiului
– Proiectarea detaliata a tuturor aspectelor : prezentarea variantei gandite de echipa de designeri (simularea tridimensionala), analiza variantei optime aleasa de colectivul nostru si prezentata clientului final, imagini desenate sau tridimensionale ale fiecarei camere generate pentru a se vedea fiecare detaliu de mobilier, decorare si amenajare a camerei.Tot ceea ce se prezinta in proiect exista si se poate realiza.
– Monitorizarea proiectului de catre studio si de catre client prin intalniri si fisiere partajate: asiguram asistenta si consultanta pe parcursul derularii proiectelor de design interior, dar asiguram o consultanta si in stare de urgenta sau doar pe etape dintr-un proiect.

Echipa noastra iti poate propune un furnizor pentru mobilier, tapet, parchet, corpuri de iluminat, gresie, faianta sau pentru orice lucru ai avea nevoie in locuinta ta – in functie de gustul si bugetul tau.

Va putem indica echipele de mesteri si meseriasi, firme si executanti, potriviti fiecarei operatii dezvoltate in proiect. Oamenii nostrii colaboratori sunt calificati ,informati,pregatiti ,prompti si seriosi conform programului stabilit de comun acord. In portofoliu avem firme de constructii, ateliere de mobilier in lemn, pal, fier inox, pictori si artisti plastici.

Va sustinem si suntem alaturi de dumneavoastra in cautarea celei mai bune solutii in decursul sedintelor de shopping.
Castigam timp si reducem cheltuielile prin cunoasterea unei palete largi de furnizori mergand la sigur in cautarea solutiilor optime pentru dumneavoastra.

Proiectam si realizam interioare in diferite domenii: case private, case de vacanta, hoteluri si design de retail. Stilul nostru este un amestec irezistibil intre clasic si contemporan, cu mobilier atat italian cat si realizat la comanda.

Proiectăm și realizăm concepte de interior pentru toate domeniile de design, oferind soluții tehnice și estetice impecabile. Realizăm desene la nivel înalt datorită utilizării software-ului 2D și 3D si prezentăm proiecte gata de implementare executivă.

Proiectam mobilier pentru orice tip de mediu. Studiem mobilierul pe masura asteptarii clientiilor nostri și il trimitem spre productie catre meșteri experți. De asemenea, va prezentam colectia de ardezie flexibila care poate fi folosita pe pereti curbati si coloane (anumite limite de curbare), tavane, camere umede, bai, precum si pe usi sau mobilier.