Placari interioare

Placari interioare

Placare cu piatra
Placare cu piatraDe peste 35 de ani, Stone Panels este cunoscuta pentru tehnologiile sale inovatoare si usoare de piatra. Sistemul StoneLiteĀ® permite o transformare completa pentru orice interior sau exterior, indiferent cat de veche sau depasita este cladirea. Faptul ca panourile noastre pot fi instalate peste placarea actuala de piatra face, de asemenea, un proces de instalare mai putin costisitor si mai usor.

Fie ca va construiti o casa noua sau o renovati pe cea veche, placarea noastra din piatra naturala este perfecta pentru a crea casa visurilor dumneavoastra.

Ce este placarea cu piatra?
Placarea cu piatra este un strat subtire de piatra care este utilizat pentru interiorul sau exteriorul unei cladiri, in general deasupra unui material care nu este piatra, cum ar fi betonul. Placarile cu piatra sunt menite sa reduca greutatea pietrei naturale utilizate pentru cladiri, precum si sa reduca costurile de constructie. Pot fi utilizate mai multe tipuri de piatra naturala, cum ar fi:

– Granit
– Marmura
– Calcar
– Onix
– Gresie

Montaj placare cu piatra
Datorita naturii usoare a panourilor StoneLiteĀ®, acestea sunt usor de instalat. Sistemul nostru este menit sa economiseasca timp si bani pentru anii urmatori, adica furnir de piatra durabil, usor de instalat, intretinere redusa. Pentru instructiuni simple despre cum sunt instalate panourile noastre de piatra sau pentru specificatii, puteti vizita pagina noastra de descarcari.

De ce sa folositi panouri de placare cu piatra naturala?
– 80% mai usoara decat piatra tipica
– Rezistent la impact
– Flexibil
– Rezistent la intemperii
– Usurinta de instalare
– Economisiti la costurile de constructie sau renovare
– O varietate de finisaje si tipuri frumoase