CASA

STUDIO DESIGN  creează interioare în stilul modern, dar acestea sunt spații foarte plăcute, calme și confortabile.Te aștepți la interioare maiestuoase și piese atemporale cu design diferite și unice, dar te aștepți și la un amestec de rafinament și lux. În acest fel, nu poți fi dezamăgit de această casa uimitoare, unde tonurile neutre se combină cu piese moderne. Cuplul și-a proiectat interioarele într-un mod foarte confortabil și elegant: culori calde moi, lemn natural, mobilier la modă si texturi diferite : mate-lucioase.Cum a decurs amenajarea și ce idei putem prelua în propriile spații, descoperim în cele ce urmează.Pentru a atenua austeritatea și pentru a adăuga accente calde și confortabile, designerul a folosit lemn natural: podele, mobilier de dulap, perete și alte panouri.

Pereții în tonuri deschise ajută la senzația de spațiu din interior.Livingul – cu o inaltime  generoasa  marcata de liniile verticale, ofera o perspectiva diferita catre restul casei, avand o diferenta de nivel consistenta . Jocul formelor geometrice, patrat-cerc creeaza o dinamica spatiilor si sparge rigurozitatea liniei drepte.

 Un frumos spatiu luminos , open-space , este amenajat vesel cu antiteze realizate din texturi diferite: mate – lucioase . Texturile peretilor sunt bine alese , uneori  in completarea mobilierului, alteori vin in contrast de material cat si de culoare.

 Principalul punct culminamt al acestei case este  gradina interioara care marcheaza centrul casei ,oferind  lumina si dar si veselie zonelor adiacente : bucatarie ,birou si dormitoare.

Dormitorul reprezintă cea mai intimă, dar și una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Tocmai din acest motiv, în amenajarea acesteia trebuie pusă o amprentă personală, dar și de mult bun-gust și simț practic – confortul și starea de bine trebuie să guverneze întreaga locuință.

Zona de noapte este incalzita de texturi calde, culori mai sobre, exceptie fac dormitoarele copiilor care se bucura din belsug de culori vesele .

Mobilierul și decorul biroului au fost personalizate și adaptate în funcție de nevoile clienților, dar și de arhitectura spațiului. Avantajul acestei colaborări a fost că am avut deschiderea din partea clienților să ne ocupăm de tot ce înseamnă concept.

Biroul beneficiaza de un spatiu generos si luminos cu vedere la curtea interioara. Piesa centrala este semineul care este placat cu piatra naturala (www.ilovedesign.ro) in tonuri inchise.

Acasă pentru oameni cu gust rafinat!
O casă atât de frumoasă!

Adaugă-ți comentariul