Salon beauty

Salon infrumusetare | Suprafata: 130mp

În centrul acestui proiect de design a fost sarcina de a crea un spațiu în care să domnească o atmosferă de feminitate, armonie, prietenie și grijă.Proiect pregatit  cu 3 luni inainte ,renovare executata in 10 zile ,cu solutii rapide si de efect, schimba si readuc interiorul la designul si trendurile actuale.

Are o gandire fresh , de veselie si de relaxare, atragand clientela intr-o stare de destindere si rasfatare.Interiorul este dominat de culori naturale, cu gri antracit – de accent in zona mobilierului, forme rotunjite, care pot fi observate în exemplul oglinzilor și al peretelui, precum și multă verdeață. Spatiul s-a dovedit a fi luminos si mare datorita luminii patrunzatoare.

Aspectul crucial al interiorului este ergonomia și logistica atentă în interiorul spațiului. Confortul clienților este la fel de important.
Proiectul prevedea mult spațiu de depozitare, inclusiv depozitare deschisă, unde rafturile au servit și ca elemente decorative.

Color Bar este un loc unde se amestecă vopselele de păr.

Micile accente aurii, acvariile cu pesti colorati, reptilele linistite, peretii vegetali alaturati pietrei naturale flexibile, aduc o apropiere de natura si de starea de zen.
Elementul cheie al proiectului este peretele curbat placat cu ardezie flexibila (https://ilovedesign.ro/piatra-flexibila/ )  care adauga dinamica si continuitate spatiului.

Mobilierul profesional cu accente aurii realizat unicat pe comanda, scaunele profesionale aduse din Italia aduc luxul prietenos la picioarele clientelor.

Adaugă-ți comentariul